Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Trainerscarrousel in KKD: Wels volgt Graafschap-target Kalezic op

Trainerscarrousel in KKD: Wels volgt Graafschap-target Kalezic op

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 mei 2021 – Het is een drukke dag voor MVV. De club uit Maastricht kondigde op dezelfde dag zowel het vertrek van trainer Darije Kalezic als het vastleggen van zijn opvolger aan. TOP Oss-trainer Klaas Wels zal het stokje overnemen, nadat MVV en Kalezic 'in goed overleg hebben besloten' om de samenwerking na een jaar te beëindigen.

Wels nam onlangs na vier seizoen als hoofdtrainer afscheid bij TOP Oss. Op een nieuwe uitdaging heeft hij niet lang hoeven wachten. "Ik ben ervan overtuigd dat Wels met nieuwe energie MVV een succesvol vervolg kan geven aan de ultieme doelstellingen die de club ambieert", zei Kalezic op de website van MVV over zijn opvolger. Door de club wordt Wels geprezen omdat hij bij Oss heeft laten zien met het laagste spelersbudget van het betaald voetbal goed te kunnen presteren. In 2018/19 was Wels met een zesde plaats verantwoordelijk voor de hoogste eindklassering in de geschiedenis van de club. De trainer tekende een contract voor twee jaar in Maastricht.

Op zijn eigen periode bij de club kijkt Kalezic - hoewel het slechts een jaar betrof - met een goed gevoel terug. "Onze samenwerking is heel intensief geweest en dat heeft veel energie van mij vereist. Gelukkig kijk ik met een goed gevoel terug, want wij hebben alle beoogde doelstellingen gehaald. Daarmee hebben wij een goede basis gelegd voor verdere succesvolle ontwikkelingen van MVV." Wat Kalezic' volgende stap wordt, is nog niet bekend. De trainer werd onlangs genoemd als mogelijk opvolger van Mike Snoei bij De Graafschap. Kalezic heeft een verleden in Doetinchem, waar hij zijn spelersloopbaan afsloot en zijn trainerscarrière begon.

Jonker verlengt bij Telstar
Telstar maakte eerder op de dag juist bekend langer door te gaan met de trainer. Andries Jonker verlengde zijn contract als trainer én technisch directeur van de club met één jaar. "Met corona en de onzekerheden die daarbij komen kijken, hebben wij natuurlijk goed moeten kijken naar het algehele plaatje", lichtte Jonker op de clubwebsite toe waarom het akkoord op zich liet wachten. "Dan zie ik dat wij flinke stappen gemaakt hebben in de sportieve organisatie. Het beloftenelftal van de vrouwen en de mannen, en het komende seizoen starten we met onze nieuwe jeugdelftallen. Dat zijn ontwikkelingen die aantonen dat we met zijn allen op de goede weg zijn, maar dat er ook nog een hoop uitdagingen voor ons liggen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd