Danjuma baalt: "Het EK is iets waar je van droomt"

22 mei 2021, 14:09

Arnaut Danjuma is bezig aan een uitstekend seizoen met Championship-club Bournemouth, maar zag dat deze week niet beloond worden met een plek in de voorselectie van Oranje. Na een topseizoen met vijftien goals en zeven assists hoopte de 24-jarige aanvaller stiekem op het EK. Tegenover Ziggo Sport erkende Danjuma teleurgesteld te zijn.

"Natuurlijk, je wil altijd voor je land uitkomen", begon Danjuma. "Ik heb al een keer voor Nederland gespeeld (in 2018, red.), dus dan wil je het graag nog een keer doen. Het leeft heel erg bij mijn familie, binnen mijn vriendengroep en bij mijzelf. Het EK is iets waar je als jonge speler van droomt en waar je graag bij wil zijn, zeker als je zelf het gevoel hebt dat je het goed doet."

"Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten", voegde Danjuma daaraan toe. "Ik zit in een heel belangrijke periode met de club (play-offs, red.) en daar ligt mijn focus nu op. Ik wil terug naar de Premier League en zorgen dat ik mijn seizoen goed eindig. Ik heb een heel goed seizoen gedraaid, nu moet ik gewoon zorgen dat ik de laatste puntjes op de i zet."

Vandaag neemt Danjuma het met Bournemouth voor de tweede keer op tegen Brentford, dat in de heenwedstrijd met 0-1 werd verslagen door een doelpunt van de Nederlander. Als de ploeg wint, is Swansea of Barnsley de in de finale de laatste hindernis richting de Premier League. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen