'Van Bommel kan Ihattaren weer op het juiste pad krijgen'

22 mei 2021, 13:12   Bijgewerkt: 22 mei 2021, 13:21

Mo Ihattaren is al een seizoen lang een hoofdpijndossier voor PSV. Dat de middenvelder een groot talent is moge duidelijk zijn, maar het afgelopen seizoen wist hij zijn vorm maar niet te vinden. Het Eindhovens Dagblad besteedde zaterdag uitgebreid aandacht aan de negentienjarige belofte en vroeg zich af hoe Ihattaren zijn carrière weer de goede richting op kan krijgen. Mark van Bommel wordt daarbij als antwoord op die vraag genoemd.

'Voormalige intimi hopen dat Mark van Bommel in het nieuwe hoofdstuk in zijn carrière een hoofdrol gaat spelen', schreef de krant. De voormalig PSV-trainer zou gezien worden als 'de sterke man die zijn carrière nog uit het slop kan halen'. Van Bommel zou meer aandacht hebben voor Ihattaren dan zaakwaarnemer Mino Raiola, omdat hij tal van topspelers begeleidt en zich niet voortdurend op Ihattaren kan richten.

Van Bommel zelf is dichtbij een overstap naar VfL Wolfsburg. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt het 'een kwestie van dagen' voor de huidige trainer Oliver Glasner opstapt en de oud-PSV'er hem kan opvolgen. Een transfer van Ihattaren zou dan een mogelijkheid zijn. 'Bij een bedrag van rond de tien miljoen euro - of iets minder en met een goed doorverkooppercentage - lijkt wel ergens een omslagpunt te liggen', weet de krant. 

Een vertrek van Ihattaren lijkt een logische oplossing zolang Roger Schmidt bij PSV blijft. De trainer kreeg het niet voor elkaar om het talent aan het voetballen te krijgen, al wordt dat hem intern niet kwalijk genomen. 'De leiding vindt dat hij het talent juist vrij extreem heeft beschermd, voordat hij in februari tijdelijk uit de selectie werd gezet.' 

Lees ook: 'Van Bommel gaat werken met Weghorst en Hofland'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen