Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax 'veilige stap': "Sulemana kan United en Liverpool aan"

Ajax 'veilige stap': "Sulemana kan United en Liverpool aan"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 mei 2021 – Kamaldeen Sulemana zou zomaar de volgende versterking van Ajax kunnen worden. De Amsterdammers zijn al geruime tijd geïnteresseerd in de vleugelaanvaller, maar hebben naar verluidt concurrentie van Manchester United. Ook Liverpool zou zich in de strijd om zijn handtekening hebben gemengd, vertelde zijn coach Flemming Pedersen.

De trainer was tegenover het Deense TV3 realistisch genoeg om te erkennen dat Sulemana maandag tegen Bröndby zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Nordsjaelland zal spelen. "Daar mag je wel vanuit gaan. Ik kan niet zeggen dat ik verwacht dat hij hier volgend seizoen nog is. Daar is de hype te groot voor. Dat is begrijpelijk, daar heb ik ook zelf aan bijgedragen."

De vraag is dus niet of Sulemana vertrekt, maar waarnaartoe. Ajax zou het meest concreet zijn, maar Manchester United en volgens Pedersen ook Liverpool zijn in de race. "Ajax is wellicht de veilige stap, waar hij voldoende speeltijd zal krijgen", zei de Deen. "Ik ken hem goed en ik weet dat hij ook bij United en Liverpool kan aanpassen. Met zijn persoonlijkheid en mentaliteit zal ik nooit zeggen dat zo'n stap te groot is. Hij is van de buitencategorie."

Eerder deze week wist transferexpert Fabrizio Romano te melden dat Ajax inmiddels een concreet bod heeft uitgebracht op de negentienjarige Sulemana. Manchester United zou minder concreet zijn. Landgenoot en voormalig ploeggenoot Mohammed Kudus liet zich al lovend uit over de Ghanese aanvaller, evenals Erik ten Hag. Sulemana zelf gaf aan klaar te zijn voor een volgende stap. Zijn contract bij Nordsjaelland loopt nog tot 2024.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd