'Gorter nog niet naar Ajax: 'lachwekkende' vraagprijs'

21 mei 2021, 18:28   Bijgewerkt: 21 mei 2021, 18:50

Ajax lijkt zich voorlopig toch niet te gaan versterken met Keuken Kampioen Divisie-sensatie Jay Gorter. Dat meldde De Telegraaf vrijdagavond. De keeper van Go Ahead Eagles was dicht bij een transfer naar de landskampioen, maar zijn club zou dwars liggen. Volgens de Amsterdammers is de vraagprijs van de club uit Deventer 'lachwekkend'. 

De club zou aan Ajax namelijk drie keer zoveel geld vragen als dat het eerder deed in de onderhandelingen met Vitesse. Toen konden de Arnhemmers Gorter naar verluidt voor 750 duizend euro oppikken, terwijl Ajax ruim twee miljoen zou moeten betalen. 'De keeper zit nu in de wachtkamer', schreef De Telegraaf. 

Maandag meldde hetzelfde medium nog dat Gorter was gesignaleerd op De Toekomst. Daar zou hij onder meer hebben gesproken met Erik ten Hag. De Stentor sprak toen nog van een transfersom van zeven ton, maar daar is Go Ahead nu dus ruim boven gaan zitten. 

Gorter maakte dit seizoen indruk met een wel heel bijzonder record. Namens promovendus Go Ahead Eagles hield hij liefst 25 keer de nul in 37 wedstrijden, een aantal dat nog nooit eerder is voorgekomen in de geschiedenis van de competitie. De twintigjarige doelman ligt in Deventer nog tot 2024 vast. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen