Santo vertrekt bij Wolves en is op weg naar Tottenham

21 mei 2021, 15:22

Groot nieuws in de Premier League. Wolverhampton Wanderers en Nuno Espiro Sante gaat de club namelijk komende zomer verlaten. Volgens Engelse media is de verwachting dat de Portugese trainer nu mogelijk aan de slag gaat bij Tottenham Hotspur.

Wolverhampton en Santo gaan in goed overleg uit elkaar. Komende zondag speelt Wolverhampton de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen Manchester United. Dat zal dan dus de laatste wedstrijd van Santo zijn op de bank bij Wolverhampton. Santo stond de afgelopen vier jaar voor de groep en slaagde erin om de club te leiden van het Championship naar de Premier League.

Santo werd liefst twee keer zevende met Wolverhampton in de Premier League en slaagde erin om de club tot een stabiele Premier League-club te maken. Bovendien werd een keer de kwartfinale van de Europa League gehaald. Santo was succesvol met vele Portuge spelers, die op zijn voorspraak naar de club kwamen. Santo werd de langstzittende trainer na de Tweede Wereldoorlog bij Wolverhampton en vertrekt zondag dus ook absoluut door de voordeur.

"Ik wil iedereen bedanken", zegt Santo via de clubkanalen. "Zondag wordt een heel emotionele dag, maar ik ben zo blij dat er dan fans in onze stadion zitten. Zodoende kunnen we nog één keer een mooi laatste moment delen." Volgens Engelse media is Santo hard op weg naar Tottenham Hotspur, dat zoekt naar een opvolger voor José Mourinho. Momenteel staat Ryan Mason als interim-trainer voor de groep in Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen