Huntelaar wil onder één voorwaarde nog door bij Schalke 04

21 mei 2021, 12:48

Klaas-Jan Huntelaar sluit een langer verblijf bij Schalke 04 niet uit. De 37-jarige spits stelt daar wel een belangrijke voorwaarde aan. Hij wil dat de club uit Gelsenkirchen een team neerzet dat volgend seizoen een rol kan spelen in de strijd om promotie. Schalke liet afgelopen week al tien spelers gaan en heeft het voornemen om de selectie te vernieuwen.

"Voor mij is het allerbelangrijkste dat er een team wordt neergezet dat in de top van de 2. Bundesliga mee kan draaien. Dan kan ik me een langer verblijf bij Schalke wel voorstellen", vertelde Huntelaar in een interview met Ruhr Nachrichten. "Afgelopen seizoen was het gewoon slecht, ongelofelijk slecht."

Dit seizoen liep uit op een ramp bij Schalke 04. De club eindigde, mede door financiële problemen en slechte keuzes op sportief gebied, op de laatste plek in de Bundesliga en degradeerde daardoor naar het tweede niveau van Duitsland.

Donderdag maakte de club bekend dat er aan het einde van het seizoen tien spelers zullen vertrekken. De club hoopt nog meer spelers te verkopen. Tegelijkertijd zijn er al nieuwe krachten aangetrokken: Danny Latza komt over van FSV Mainz 05 en Simon Terodde, de tweede topscorer van de 2. Bundesliga wordt overgenomen van Hamburger SV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen