Valbuena reageert onverschillig op terugkeer Benzema

21 mei 2021, 11:34

Mathieu Valbuena volgde afgelopen week aandachtig het nieuws over Karim Benzema, die voor het eerst sinds zes jaar weer opgeroepen werd voor de nationale selectie van Frankrijk. De Franse buitenspeler die momenteel voor Olympiakos uitkomt, reageerde onverschillig op de ophef rondom de spits die hem jaren geleden nog chanteerde met een sekstape en daardoor uit de nationale selectie werd gezet.

De routinier die tussen 2010 en 2015 uitkwam voor het nationale elftal van de Fransen begrijpt de keuze van Didier Deschamps wel. "Als hij een toegevoegde waarde kan zijn voor Frankrijk is het alleen maar beter dat hij erbij is voor Frankrijk." De 36-jarige Fransman neemt het zijn bondscoach dan ook niet kwalijk. "Het zal moeten blijken op het veld. Deschamps zal in ieder geval als winnaar uit de bus komen. Als het niet loopt zoals men gehoopt had zullen we dat hem niet kwalijk nemen."

Valbuena werd ruim zes jaar geleden gechanteerd met een sekstape, Benzema speelde daar een dubieuze rol bij. De bondscoach trok een grens en besloot dat de spits van Real Madrid door dit incident niet meer bij de Franse selectie hoorde. Benzema zelf heeft de beschuldigingen nooit bevestigd, de Fransman ontkent. In oktober hervat de strafzaak zich, dan verschijnt Benzema voor de rechter.

Valbuena zelf rekent niet op een plekje bij Les Blues, hij speelt inmiddels bij Olympiakos en leeft dus vrij onder de radar. "Of de bondscoach mij gebeld heeft? Nee, en ik verwacht ook helemaal niets. Als je van de radar verdwijnt verwacht je niet meer zoiets. Ik leef mijn eigen leven nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen