Feyenoord ziet toekomst in Noorse verdediger Skogen

20 mei 2021, 19:10

Feyenoord gaat langer door met Sondre Skogen. De Rotterdammers maken donderdag via de officiële kanalen bekend dat de optie in het contract van de twintigjarige verdediger uit Noorwegen is gelicht. Hierdoor ligt Skogen tot de zomer van 2023 vast in De Kuip.

Feyenoord nam Skogen een jaar geleden op huurbasis over van Rosenborg BK en legde hem vervolgens definitief vast. Omdat het seizoen van de beloften vanwege de coronamaatregelen slechts een aantal wedstrijden duurde, besloot Feyenoord om de Noor in januari op huurbasis bij Excelsior te stallen.

"Als huurling bij Excelsior heeft Sondre laten zien dat hij een uitstekende verdediger is", reageert Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. "Komend seizoen mag hij dat eens te meer bewijzen bij Feyenoord Onder 21. Dat team heeft natuurlijk een vreemd seizoen gekend, maar de ambities blijven overeind: zo snel mogelijk promotie afdwingen naar de Keuken Kampioen Divisie. Sondre moet daar zijn steentje aan bij gaan dragen."

Skogen maakte in maart zijn debuut voor Excelsior en speelde in totaal zeven wedstrijden voor de stadgenoot. Op 16 april redde hij een punt voor de Rotterdamse club door vlak voor het laatste fluitsignaal de 1-1 te maken tegen Telstar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen