Vitesse heeft vervangers Bazoer en Tannane al 'in het vizier'

19 mei 2021, 14:00

Vitesse's technisch directeur Johannes Spors houdt rekening met een flinke leegloop in de komende zomer, met als grote blikvangers Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. Het duo heeft aangekondigd te willen vertrekken na hun goede seizoen in Arnhem en daar heeft de Duitsers zich al vrijwel zeker bij neergelegd. Sterker nog: de opvolgers zijn al in beeld. 

"Wij kennen onze plaats, ik ga spelers geen belachelijke salarissen betalen om ze maar krampachtig hier te houden", vertelt Spors tegenover Voetbal International. "We kennen onze grenzen en binnen die grenzen zijn we aantrekkelijk genoeg. Spelers verkopen hoort erbij, daar ben ik helemaal niet bang voor. We hebben uiteraard ook al mogelijke vervangers in het vizier."

Spors acht de kans dan ook klein dat Bazoer en Tannane - die zelf hun vertrekwens niet onder stoelen of banken staken - na de zomer nog steeds een Vitesse-shirt dragen. "Als er een club komt die zowel voor hen als voor Vitesse interessant is, dan zullen ze vertrekken", erkent Spors, die snapt dat er veel belangstelling is voor de uitblinkers van de Arnhemmers. "Ik respecteer hun verlangen zich te oriënteren op een transfer, daar ben ik mee akkoord gegaan."

Lees ook: Vitesse start 'verbouwing' met huurdeal Rasmussen

Verder kwam eerder al naar buiten dat er ook interesse is voor onder andere Vitesse-spelers Sondra Tronstad, Eli Dasa en Matus Bero. Daar tegenover staat het feit dat Spors gaat proberen om verschillende huurlingen langer aan de club te binden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen