Cavani en Van de Beek kunnen United niet behoeden voor domper

18 mei 2021, 21:11

Onder toeziend oog van 10.000 toeschouwers heeft Manchester United dinsdag een teleurstellende avond beleefd. Daar leek het aanvankelijk niet op, toen Edinson Cavani in de eerste helft prachtig scoorde. Genoeg voor een zege tegen Fulham was het desondanks niet: 1-1.

Op Old Trafford mochten dinsdag eindelijk weer eens supporters aanwezig zijn. Zij veerden na een kwartier al op, toen er een prachtig doelpunt viel te bejubelen. Uit een uittrap van David De Gea kwam de bal voor de voeten van Cavani, die de laatste weken geweldig op dreef is. De spits schoot de bal vanaf een meter of dertig in één keer over keeper Alphonso Areola heen. Een wereldgoal.

Toch lukte het United niet om die 1-0 een goed vervolg te geven. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer begon eigenlijk steeds minder goed te draaien en in de tweede helft kreeg het de deksel op de neus. Joe Bryan legde de eindstand een kwartier voor tijd vast op 1-1, al werd die goal pas goedgekeurd na lang overleg met de VAR. Op die manier keerden de fans van United toch teleurgesteld naar huis.

Het was bovendien de derde wedstrijd op rij die United niet heeft gewonnen op eigen veld. Donny van de Beek kwam in de 87ste minuut als invaller in het veld en kon het verschil ook weer niet maken voor de nummer twee van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen