Robben terug bij FC Groningen, basisplaats zit er ook dik in

18 mei 2021, 15:42

Arjen Robben maakt woensdag zijn rentree in de wedstrijdselectie van FC Groningen. De kans is ook groot dat de 37-jarige aanvaller aan de aftrap verschijnt in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal. Na de afsluitende training op de dinsdagmiddag wordt daar een knoop over doorgehakt.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Robben kwam niet in actie toen Groningen afgelopen weekend in de laatste speelronde onderuit ging tegen PEC Zwolle (1-0), terwijl hij een paar dagen daarvoor tegen AZ (0-0) slechts een paar minuten speelde. Ruim een week geleden stond Robben tachtig minuten op het veld tegen Emmen (0-4 winst). Op de Oude Meerdijk was hij goed voor twee assists.

Danny Buijs ziet de play-offs als een toetje. "Die spanning voelen dat er echt wat op het spel staat. Het is de kunst om morgen op het moment dat het gevraagd wordt het ook laten zien. Wat ik ervan vind dat het over één wedstrijd gaat? Heel interessant. Je wint er een week extra rust mee. Ik hoop dat het een succes wordt", aldus de trainer tegenover het clubkanaal.

In tegenstelling tot Robben zijn Sam Schreck en Wessel Dammers er niet bij tegen Utrecht. Gabriel Gudmundsson is nog een twijfelgeval, zo laat Buijs weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen