Feyenoord moet vrezen en hopen, heldenrol Danjuma

Feyenoord moet vrezen en hopen, heldenrol Danjuma

18 mei 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 17 mei.

'Weghorst in belangstelling van topclubs Chelsea en Dortmund'
Wout Weghorst heeft zich met zijn uitstekende prestaties in de kijker gespeeld van diverse Europese topclubs. De spits van VfL Wolfsburg lijkt komende zomer een fraaie stap te kunnen maken naar een grotere club. Een overstap binnen Duitsland of naar de Premier League behoort tot de mogelijkheden.

'AC Milan hoort flinke vraagprijs voor Senesi'
AC Milan heeft zich volgens Feyenoord Transfermarkt officieel bij het management van Marcos Senesi gemeld. De Italiaanse topclub hoopt de Argentijnse verdediger komende zomer op te pikken bij Feyenoord, maar dient daarvoor wel diep in de buidel te tasten. Feyenoord hoopt forse winst te maken op de linksbenige verdediger.

'Van Bommel gaat werken met Weghorst en Hofland'
Mark van Bommel wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe hoofdtrainer van VfL Wolfsburg, zo weten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad te melden. Oliver Glasner moet binnenkort het veld ruimen, waardoor Van Bommel topfavoriet is om het stokje over te nemen. De ex-middenvelder is van plan een eveneens werkloze collega mee te nemen naar Duitsland.

Danjuma houdt Bournemouth in race voor 200 miljoen
Arnaut Danjuma heeft maandagavond opnieuw zijn waarde bij AFC Bournemouth bewezen. De 24-jarige buitenspeler tekende na 55 minuten spelen voor de winnende treffer tegen Brentford, waardoor Bournemouth de beste papieren heeft voor het bereiken van de finale van de play-offs.

Feyenoord moet door Songfestival vrezen voor uitduel in finale
Feyenoord kan bij het bereiken van de finale van de play-offs komende zaterdag sowieso niet in de eigen Kuip spelen. De Rotterdammers plaatsen zich met een zege op stadsgenoot Sparta voor de eindstrijd voor een Conference League-ticket, maar het Eurovisie Songfestival kan de Rotterdammers naar een ander stadion dwingen.