'Kane vertrekt bij Spurs en verkast naar andere Engelse topclub'

'Kane vertrekt bij Spurs en verkast naar andere Engelse topclub'

17 mei 2021 – Harry Kane gaat komende zomer op zoek naar een nieuwe club. De Engelse scherpschutter wil zijn prijzenjacht eindelijk voltooien en beseft dat dat in Londen een lastige klus gaat worden. Daarom is hij van plan om binnen Engeland de overstap te maken naar een grotere club.

Dat meldt Sky Sports. De spits van Tottenham en het Engelse voetbalelftal heeft inmiddels al de eerste verkennende gesprekken gevoerd met Manchester United, Manchester City en Chelsea. Die drie clubs zouden Kane dolgraag aan de selectie voor komend seizoen willen toevoegen. Ook Paris Saint-Germain is in de markt voor de steraanvaller.

Kane prefereert echter een langer verblijf in de Premier League, waar hij al jarenlang tot een van de beste spitsen behoort. De 27-jarige spits, al sinds 2010 onderdeel van de selectie van Spurs, was dit seizoen al 22 keer trefzeker. In totaal was hij in de hoogste Engelse voetbalklasse al 220 keer trefzeker.

Kane, die in 53 interlands voor Engeland 34 keer trefzeker was, speelde eveneens op huurbasis voor Leyton Orient, Millwall, Norwich City en Leicester City.

gerelateerd