Memphis breekt met management: 'Tijd om controle te pakken'

Memphis breekt met management: 'Tijd om controle te pakken'

17 mei 2021 – Memphis Depay heeft afscheid genomen van het veelbesproken SEG. Het zaakwaarnemerbureau raakte vorige maand in opspraak nadat duidelijk werd dat het Stefan de Vrij rond zijn overstap naar Inter van miljoenen euro's had beroofd, waardoor de verdediger brak met SEG. Na Thomas Vermaelen besluit ook Memphis Depay te scheiden.

Dat schrijft de aanvaller van het Nederlands elftal in een officieel statement. 'Ik heb besloten om de onderhandelingen rond mijn toekomstige deals samen te doen met mijn team van vertrouwelingen en ondersteund door juridisch experts. Ik ga zelf over mijn toekomst beslissen en jullie zijn de eersten die het te weten komen.'

De 62-voudig international laat zich vanaf heden dus ondersteunen door mensen om hem heen. 'Het is tijd voor mij om de controle over mijn carriere in handen te nemen. Ik ben op een punt gekomen waarop ik belangrijke beslissingen moet maken over mijn toekomst.' Het contract van de aanvaller bij Olympique Lyon loopt komende zomer af.

Onder meer FC Barcelona is al maandenlang in de markt voor de spits, die dit seizoen twintig keer trefzeker was in de Ligue 1.

 

gerelateerd