PSV-pechvogel Romero na acht maanden revalideren 'verre van fit'

17 mei 2021, 18:25

PSV-spits Maximiliano Romero (22) zal normaliter ook begin volgend seizoen nog niet aansluiten bij de A-selectie van Roger Schmidt. In september viel de aanvaller in de Europa League uit tegen NS Mura, maar acht maanden na dato is een rentree op het trainingsveld nog niet snel aan de orde.

Dat heeft trainer Schmidt laten weten tegenover het Eindhovens Dagblad. Na zijn eerste knie-operatie was later nog een kleinere tweede ingreep nodig, waardoor zijn herstel nog langer gaat duren dan vooraf werd verwacht. De Argentijn, die in het verleden al vaker heel lang nodig had om fit te worden na zware blessures, is momenteel dan ook nog verre van fit.

Begin dit kalenderjaar hervatte hij weliswaar voorzichtig de looptraining, maar ondanks een herstelperiode in Spanje heeft dat er nog niet in geresulteerd dat hij nu fit is. Volgens Schmidt is hij zelfs 'verre van' fit en dat zal voor de seizoensstart na de zomer vermoedelijk ook nog niet helemaal lukken. De eerste trainingen staan namelijk alweer gepland voor eind juni, begin juli. Omdat hij maandenlang geen wedstrijd speelde, is de route naar wedstrijdfit ook nog behoorlijk lang, waarschuwt Schmidt.

Lees ookZeer slecht nieuws voor PSV: Romero rest van het seizoen 'out'

Vooralsnog kan niets anders dan worden gesteld dat Romero een miskoop is geweest van PSV, dat tien miljoen euro (!) betaalde voor de Argentijn. Hij speelde tot dusver slechts vier wedstrijden in de hoofmacht van de Eindhovenaren, waarin hij eenmaal scoorde. Dat komt overigens ook door de vele blessures waar de pechvogel in de afgelopen jaren mee kampte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen