'AC Milan meldt zich officieel bij management Senesi'

17 mei 2021, 13:18   Bijgewerkt: 17 mei 2021, 13:23

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi (24) kan zich voorzichtig gaan verheugen op een fraaie transfer. AC Milan heeft zich naar verluidt namelijk officieel gemeld bij het management van de Argentijn om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor een transfer in de komende zomer.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt heeft de Italiaanse grootmacht zich officieel gemeld bij het management van Senesi. Daarbij zal worden gekeken of hij zelf open staat voor de overgang in de komende zomer en of er een persoonlijk akkoord bereikt kan worden. Als dat het geval is, dan is contact met Feyenoord een volgende stap die I Rossoneri zal moeten ondernemen.

Senesi, die is opgenomen in de voorlopige Olympische selectie van Argentinië, wordt overigens niet alleen gevolgd door AC Milan, maar ook door de nationale bond van Italië. Er zou worden gekeken naar de mogelijkheid om hem voor Italië uit te laten komen. Naast een Argentijns paspoort, beschikt hij namelijk ook over een Italiaans paspoort, wat hem voor AC Milan interessanter maakt. Er mag door Italiaanse clubs namelijk maar een beperkt aantal spelers van buiten de Europese Unie worden gehaald per seizoen.

Lees ook'Senesi reddingsboei

Voor Feyenoord kan een mega-transfer van Senesi financieel wel uitkomst bieden. Het is al langer bekend dat de Rotterdammers in de komende zomer eerst zal moeten verkopen, alvorens het wat kan doen op de transfermarkt om de selectie voor Arne Slot te versterken. Een fraaie deal van de Argentijnse verdediger kan uitkomst bieden, maar de vraag is of AC Milan ook de gevraagde miljoenen op tafel kan brengen. Senesi werd eerder ook al gelinkt aan Serie A-clubs, waar men de Feyenoorder in elk geval zeer interessant vindt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen