Zidane ontkent vertrek-uitspraak, drie opvolgers genoemd bij Real

17 mei 2021, 09:32

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane ontkent dat hij zijn vertrek bij Real Madrid al heeft aangekondigd bij de spelersgroep. De Franse oefenmeester zou op weg zijn naar de uitgang bij De Koninklijke en wordt onder andere genoemd bij Juventus. Hoewel hij het zelf nog ontkent, worden de eerste drie namen over zijn opvolgers alweer gedeeld.

"Of ik mijn spelers verteld heb dat ik vertrek? Dat is een volledige leugen", beweerde Zidane over de geruchten. "Ik focus me nu op het einde van dit seizoen en de strijd om de landstitel. Hoe het daarna loopt, zien we dan wel. Maar ik heb nog niks gezegd over mijn toekomst." Of hij in de zomer wel vertrekt uit de Spaanse hoofdstad, wilde de oefenmeester eerder al niet bevestigen of ontkennen.

Ook werd de Fransman gevraagd naar de titelstrijd in Spanje, die zondagavond lang in het voordeel van Real Madrid leek te gaan, totdat Atlético Madrid nog scoorde in de slotfase. "We zijn nog in de titelrace en gaan alles geven tot de laatste seconde. We wisten vooraf dat La Liga beslist zou worden in de laatste minuten. We leven nog en ik ben tevreden met de zege", zei hij na de 0-1 winst op Athletic Bilbao.

Lees ook: 'Zidane licht spelers Real Madrid in over zomers vertrek'

Opvolgers al genoemd

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is Real Madrid wel al bezig met de opvolging van Zidane. Massimiliano Allegri, die drie jaar geleden nog een aanbieding vanuit de Spaanse hoofdstad afwees, staat op het lijstje en met hem is al gesproken, terwijl ook clubicoon Raúl een van de drie opties zou zijn. Wie de derde optie is voor Real Madrid, is nog onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen