Hamdi maakt ruimte bij ADO voor noodzakelijke renovatie

Hamdi maakt ruimte bij ADO voor noodzakelijke renovatie

16 mei 2021 – Algemeen Directeur Mohammed Hamdi heeft zijn functie bij ADO Den Haag neergelegd. Donderdag werd bekend dat ADO officieel uit de Eredivisie is gedegradeerd. Enkele dagen later neemt hij dus afscheid van de club en Edwin Reijntjes neemt zijn zaken tijdelijk over, zo maakt de club bekend via het eigen clubkanaal.

De reden dat Hamdi vertrekt is volgens hemzelf niet alleen aan de degradatie toe te schrijven. "Onze sportieve missie met het eerste elftal is niet geslaagd. De degradatie is voor eenieder, maar zeker ook voor mij, een enorme teleurstelling. Met mijn vertrek wil ik tevens (financiële) ruimte bieden aan de club en een nieuwe aandeelhouder, om met een nieuwe CEO te bouwen aan een toekomstig succesvol team op het veld."

Binnen de club zelf is er begripvol gereageerd op de keuze van de Algemeen Directeur."Wij respecteren het besluit van Mohammed en danken hem voor zijn enorme inzet voor de club in de afgelopen jaren. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrièr", zegt Frans van Steenis, de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Lees ook: ADO Den Haag degradeert uit de Eredivisie, RKC officieus veilig

Daarnaast is hij blij dat Reijntjes tijdelijk de honneurs waarneemt en ADO op die manier rustig kan kijken naar een goede vervanger. "Het is voor ons een geruststelling dat Edwin Reijntjes direct wil instappen en daarmee, met onder meer Jachin Wildemans aan zijn zijde, voor de continuïteit kan zorgen in deze bijzondere tijd. Beiden hebben een grote staat van dienst in het bedrijfsleven en kennen ADO Den Haag, de gewaardeerde supporters, sponsoren en andere stakeholders en de huidige dossiers goed."

gerelateerd