Bazoer kondigt vertrek aan bij Vitesse, interesse voor Harroui

Bazoer kondigt vertrek aan bij Vitesse, interesse voor Harroui

16 mei 2021 – Riechedly Bazoer verwacht in de komende zomer een transfer te maken bij Vitesse. De middenvelder annex centrale verdediger heeft zich na een goed seizoen in de kijker gespeeld en er is veel interesse rondom zijn persoon, waardoor hij verwacht te vertrekken uit Gelderland. Op Het Kasteel geldt voor smaakmaker Abdou Harroui overigens hetzelfde.

Bazoer vertelt tegenover Omroep Gelderland zelfs lachend dat hij zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Vitesse, dat zondagmiddag met 1-3 verloor van Ajax. "Als je een goed seizoen draait, is er interesse en ik ben ambitieus. Net zoals Tannane heb ik met Spors gepraat over mijn toekomst. Wat dat precies is, ga ik niet zeggen", aldus de oud-Ajacied, die een goed seizoen doormaakte.

Waar zijn toekomst ligt, is momenteel nog wel onbekend. "We gaan kijken wat de opties zijn. Nederland, of het buitenland? Alles ligt open wat mij betreft, ik heb geen voorkeur. Het moet voor mij een perfect plaatje worden en ik neem zeker geen overhaaste beslissing", legt Bazoer uit over zijn toekomst, die dus zeer vermoedelijk niet bij Vitesse ligt.

Lees ook: Tannane vertrekt bij Vitesse en hoopt op mooi avontuur

Sparta ziet Harroui vertrekken
Niet alleen Vitesse gaat met Bazoer een smaakmaker verliezen, ook Sparta Rotterdam weet dat na dit seizoen Abdou Harroui de club normaliter gaat verlaten. "Harroui loopt met zijn contract nog één jaar door. Zakelijk gezien moet je hem verlengen of verkopen, maar ik verwacht dat Appie weggaat", zei Henk van Stee, technisch directeur van de Rotterdammers, tegenover RTV Rijnmond. Zelf liet de hoofdrolspeler tegenover Veronica Inside weten dat er meerdere clubs hebben geïnformeerd naar zijn diensten. Normaliter zijn de play-offs het laatste kunstje op Het Kasteel.

gerelateerd