Harde kritiek op Mike Snoei: "Hij heeft me genaaid"

Harde kritiek op Mike Snoei: "Hij heeft me genaaid"

16 mei 2021 – De Graafschap leek hard op weg naar de Eredivisie, maar gaf in twee weken tijd alles uit handen. De laatste twee competitiewedstrijden lukte het niet om die felbegeerde overwinning te pakken en in de nacompetitie werd het in de eerste wedstrijd direct uitgeschakeld door Roda JC. De positie van Mike Snoei staat daardoor ter discussie en nu heeft ook Clint Leemans een boekje over hem opengedaan.

In een groot interview met De Gelderlander uitte de gehuurde middenvelder zijn ongenoegen over de trainer. "Laat ik vooropstellen dat het niet om mij gaat. Het is heel erg dat we niet gepromoveerd zijn. Dat vind ik vreselijk voor de club. Ik kwam naar De Graafschap om te helpen bij de promotie, maar achteraf gezien ben ik genaaid door Mike", spuwt Leemans zijn gal.

"Toen ze me wilden hebben werd het tactiekbord erbij gehaald en ze legden me uit dat ik de aanvallende middenvelder zou worden. Ik zou rond Ralf Seuntjens en Daryl van Mieghem gaan spelen. Dat is de positie die me het best ligt. Maar er is niets van terechtgekomen." Daardoor heeft de Eindhovenaar ook behoorlijk veel spijt van zijn keuze voor De Graafschap. "Achteraf had ik in januari nooit naar Doetinchem moeten komen."

Leemans was in zijn eerste zeven wedstrijden wel basisklant en boekte daarin zes overwinningen en speelde eenmaal gelijk. Na het gelijke spel tegen Excelsior kwam hij echter op de bank terecht. "De trainer was niet tevreden over mij en vanaf dat moment zag hij me ook niet meer staan." De middenvelder geeft ook aan dat het voor hem lastig is om zich dan weer in de basis te knokken. "Ik ben geen man van de slidings en ballen afpakken. Ik had het wel beter kunnen doen, maar verdedigende middenvelder is gewoon niet mijn positie."

gerelateerd