Ten Hag geniet: "Houdbaarheidsdatum nog niet voorbij"

16 mei 2021, 12:44

Erik ten Hag en Ajax maken zich op voor de laatste speelronde van het jaar, waarin de Amsterdammers het opnemen tegen Vitesse. Ten Hag kan daarna terugblikken op een fantastisch jaar, waarin hij met Ajax de kwartfinale van de Europa League bereikte, de KNVB beker won én zich tot landskampioen kroonde.

Reden voor de NOS om alvast uitgebreid terug te blikken op het seizoen en vooruit te blikken op de komende jaren. Ten Hag zette zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis. "Ik heb het gevoel en de spelers hebben dat ook uitgesproken dat de weg niet doodlopend is, dat ze nog steeds plezier hebben en nog steeds uitdagingen zien", stelt Ten Hag. "Dat de samenwerking zo is dat ze op dezelfde voet verder willen om samen hogere doelen te bereiken. Dan is de houdbaarheidsdatum nog niet voorbij."

Ten Hag genoot dit seizoen van zijn elftal. "Ik heb het gezien en geproefd bij ons en jullie hebben het ook gezien welke motivatie dit team heeft, welke veerkracht dit team kan tonen, met welk vertrouwen ze spelen, welk plezier ze uitstralen, welke stabiliteit dan kan ontstaan. Dat op de juiste manier vorm geven is een prachtige puzzel. Maar je weet pas in de loop van het seizoen of de puzzel kloppend is. Dat geeft altijd wel een spanningsveld. Ik ben trots op mijn spelers."

Ten Hag is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax. In 2018 maakte hij de overstap van FC Utrecht naar Amsterdam. Daar kroonde hij zich tweemaal tot landskampioen, won hij twee bekers en bereikte hij onder meer de halve finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen