Van Seumeren tipt Mühren bij Utrecht: "Die gozer heeft wel wat"

Van Seumeren tipt Mühren bij Utrecht: "Die gozer heeft wel wat"

16 mei 2021 – Met 38 treffers had Robert Mühren dit seizoen een belangrijk aandeel in de promotie en titel van SC Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. De 31-jarige aanvaller beschikt over een aflopend contract en is komende zomer gratis op te pikken. Frams van Seumeren zou de spits komend seizoen dolgraag bij FC Utrecht zien voetballen.

"Ik heb hem genoemd bij Jordy Zuidam (technisch directeur, red.)", bekent eigenaar Van Seumeren bij Goedemorgen Eredivisie. "Die Mühren, moeten we die niet als spits hebben? Jordy zei: ja, maar hij wordt al 32 hè. Hij heeft helemaal geen transferwaarde." Toch is Van Seumeren gecharmeerd. "Die gozer heeft wel wat. Het is bewonderenswaardig hoe hij zijn goals maakt."

Mühren speelde dit seizoen 37 wedstrijden namens Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij 38 keer trefzeker en leverde hij bovendien veertien assists. Daarmee had hij een aanzienlijk aandeel in de promotie van zijn ploeg. Cambuur sloot het seizoen vorige week af met 92 punten, liefst vijftien meer dan nummer twee Go Ahead Eagles.

Voor Mühren zou een overstap naar Utrecht zijn vierde avontuur in de Eredivisie worden. Eerder probeerde hij het al bij AZ, Sparta en NAC Breda.

gerelateerd