NAC voor niemand bang na ruime zege: "Genoten"

NAC voor niemand bang na ruime zege: "Genoten"

16 mei 2021 – NAC begon zaterdagmiddag fantastisch aan de play-offs door FC Volendam met 4-1 te verslaan. De Bredanaars zijn daarmee op koers voor een terugkeer in de Eredivisie. Komende donderdag wacht de ontmoeting met de nummer zestien in de Eredivisie: FC Emmen of Willem II.

Trainer Maurice Steijn vond dat zijn spelers de ruime zege op FC Volendam mochten vieren. "Ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld. 4-1 gewonnen. Heerlijk aan de play-offs begonnen, daar geniet ik wel van", zei hij na afloop in gesprek met BN De Stem. "We hebben nog niks, nu de halve finale, dan hopelijk de finale en dan ben je bij het doel dat we willen bereiken."

Lees ook: NAC houdt promotiedroom levend met zege op Volendam

Komende donderdag staat dus de ontmoeting met een Eredivisie-club voor de deur. Zondagmiddag wordt bepaald of dat Willem II of FC Emmen wordt. "Ik heb geen voorkeur. Het zijn twee goede tegenstanders, het zal lastig worden, maar de spirit is goed. Als we spelen zoals we vandaag deden, hoeven we van niemand bang te zijn."

Willem II neemt het zondagmiddag op tegen Fortuna Sittard, terwijl FC Emmen het al gedegradeerde VVV-Venlo treft. Het verschil op de ranglijst tussen de degradatiekandidaten bedraagt slechts één punt.

gerelateerd