'Ajax-kassa rinkelt als Spartak Moskou bij eerste twee eindigt'

15 mei 2021, 16:33

Plaatst Sparak Moskou zich voor de Champions League, dan rinkelt de kassa in Amsterdam. Ajax kan volgens Match TV een bonus van 500.000 euro tegemoet zien als de Russische grootmacht een ticket bemachtigt voor het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Ajax verkocht Quincy Promes in februari voor 8,5 miljoen euro aan Spartak Moskou. De Amsterdamse club maakte destijds bekend dat de transfersom door variabelen nog kan oplopen tot elf miljoen euro. Eén van die bonussen kan Ajax tegemoet zijn als Spartak Moskou zich kwalificeert voor de Champions League.

Spartak Moskou bezet op dit moment de tweede plaats in de Russische competitie. Weet de club van trainer Domenico Tedesco die plek vast te houden, dan is plaatsing voor de Champions League een feit. De kans is groot dat Spartak Moskou de tweede plaats vasthoudt, daar de voorsprong op nummer drie Lokomotiv Moskou met nog één wedstrijd te spelen drie punten is.

Promes, die door bondscoach Frank de Boer is opgenomen in de voorselectie voor het EK, kwam sinds zijn terugkeer tien keer in actie voor Spartak Moskou. De teller staat voor de Nederlandse aanvaller op twee doelpunten en drie assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen