Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Knop om bij De Graafschap: "Er is geen rouwmoment"

Knop om bij De Graafschap: "Er is geen rouwmoment"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 mei 2021 – De Graafschap verspeelde afgelopen woensdag op pijnlijke wijze plek twee en daarmee directe promotie naar de Eredivisie. Vanavond spelen de Doetinchemmers thuis tegen Roda JC, in een poging om via de play-offs alsnog te promoveren. Volgens Elmo Lieftink is het de ploeg goed gelukt om de focus naar dat duel te verleggen.

Eén overwinning was de afgelopen weken genoeg geweest voor De Graafschap, maar het speelde vier keer op rij gelijk. In de beslissende wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Helmond Sport kwam het niet tot scoren (0-0). "We hadden het natuurlijk moeten afmaken", zegt Lieftink in gesprek met Omroep Gelderland. "Ook tegen Cambuur kregen we nog goede kansen om drie punten te pakken. Als we één goal meer hadden gemaakt in één van die wedstrijden, waren we er geweest."

Veel tijd om het teleurstellende slot van de reguliere competitie te verwerken, is er niet. "Je praat er met z'n allen over en je moet je gewoon herpakken. Er is geen rouwmoment, want zaterdag moeten we er weer staan. Je hebt geen keus. Eerst moeten we nu van Roda winnen en dan zien we wel weer verder naar donderdag. Er is nog steeds kans en die moet je aangrijpen."

Dat De Graafschap in aanloop naar de play-offs niet in topvorm verkeert, maakt volgens Lieftink niks uit. "Die knop moet om en ik denk dat we weerbaar zijn. Dat merk ik in de groep. We hadden het toch al weer snel over Roda." Daarmee treft de ploeg een tegenstander die zich beter heeft kunnen voorbereiden. "Roda heeft zich al weken op de play-offs kunnen richten, wij hebben er geen rekening mee gehouden. Maar de knop moet gewoon om. We hebben in de competitie twee keer van ze gewonnen, dat waren prima potten. Nu moeten we het een derde keer doen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd