Pijnlijk nieuws Real: sterkhouder heeft corona en mist titelstrijd

14 mei 2021, 14:44

Real Madrid moet het in de apotheose van de titelstrijd stellen zonder sterkhouder Toni Kroos. De middenvelder is in contact geweest met iemand die corona heeft en is daardoor in quarantaine geplaatst. Het is nog onduidelijk wanneer De Koninklijke weer over Kroos kan beschikken.

Hoewel de Duitser zelf negatief testte, is hij toch verplicht om in quarantaine te gaan. De middenvelder lijkt daardoor sowieso de ontmoeting met Athletic Bilbao van komend weekend te moeten missen. La Liga telt nog twee speelronden voordat de landskampioen bekend is. Real Madrid heeft een achterstand van twee punten op koploper Atlético Madrid.

Voor Real Madrid groeit de lijst met afwezigen wekelijks. Ook aanvoerder Sergio Ramos en Raphaël Varane zijn al enkele weken niet van de partij. Donderdag had Real Madrid de beschikking over slechts vier verdedigers. Desondanks werd er een knappe 1-4 zege geboekt op bezoek bij Granada, de ploeg die FC Barcelona vorige maand nog op een verrassende 1-2 nederlaag trakteerde.

Real Madrid neemt het op de laatste speeldag op tegen Villarreal. Koploper Atlético ontvangt Osasuna en gaat op bezoek bij Real Valladolid. Voor het FC Barcelona van Ronald Koeman resten nog ontmoetingen met Celta de Vigo en Elche.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen