Queens Park Rangers is overtuigd en gaat verder met De Wijs

14 mei 2021, 14:10

Jordy de Wijs maakt na dit seizoen de overstap naar Queens Park rangers. De 26-jarige verdediger werd de afgelopen maanden al gehuuurd van Hull City en maakt deze zomer de definitieve overstap naar de Londense club. Bij de nummer negen van het Championship tekent De Wijs een contract voor drie seizoenen.

QPR maakt niet bekend voor welk bedrag het De Wijs overneemt van Hull City. De voormalig speler van PSV lag na dit seizoen nog voor één jaar vast bij de club die tegenwoordig uitkomt in de League One. De Wijs speelde de afgelopen maanden negen wedstrijden voor QPR en eindigde het seizoen als basisspeler.

Dat De Wijs ook volgend seizoen het shirt van QPR draagt, stemt hem gelukkig. "Ik ben erg blij dat de club dermate veel vertrouwen in mij heeft dat de deal definitief is gemaakt. Ik kan niet wachten om nog meer wedstrijden voor QPR te spelen. Hopelijk keren de supporters volgend seizoen terug en kunnen we er samen wat moois van maken", reageert De Wijs.

Mark Warburton, is blij dat hij ook volgend seizoen beschikt over De Wijs. "Hij kwam hier met een blessure waarvan hij wat langer last van had dan we allemaal hadden gehoopt. Dat frustreerde hem, maar hij heeft extreem hard gewerkt en zijn kwaliteiten laten zien sinds hij deel uitmaakt van het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen