Ihattaren in voorselectie Jong Oranje voor jeugd-EK

14 mei 2021, 13:22   Bijgewerkt: 14 mei 2021, 14:01

Erwin van de Looi heeft Mohamed Ihattaren een plek gegeven in de voorselectie voor het vervolg van het jeugd-EK. De negentienjarige middenvelder van PSV ontbrak twee maanden geleden nog bij de selectie van het eerste EK-deel, maar mag nu toch hopen op zijn eerste eindronde.

Bondscoach Van de Looi heeft bovendien een plek voor Oranje-afvaller Calvin Stengs. Hij mag samen met AZ-teamgenoten Dani de Wit en Myron Boadu hopen op een uitverkiezing. Ook Devyn Rensch zit bij de groep. De achttienjarige Ajacied droomde van een uitverkiezing voor het grote Oranje, maar wordt rustig gebracht.

Het Nederlands jeugdteam neemt het op 31 mei op tegen de beloften van Frankrijk. Ook Duitsland, Denemarken, Spanje, Kroatiƫ, Portugal en Italiƫ zijn nog in de race voor de eindzege. Jong Oranje bereikte de laatste acht door de groepsfase als nummer ƩƩn af te sluiten. Nederland neemt het bij het bereiken van de halve finale op tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Jong Duitsland en Jong Denemarken.

Jong Oranje won het EK voor het laatst in 2007. De Nederlandse beloften plaatsten zich niet voor de edities in 2009, 2011, 2015, 2017 Ć©n 2019, terwijl het avontuur in 2013 in de halve finale strandde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor ā‚¬60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen