'Barça wil veertien spelers lozen, United richt vizier op Botman'

14 mei 2021, 10:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een revolutie bij FC Barcelona is aanstaande. De ploeg van trainer Ronald Koeman lijkt dit seizoen naast de landstitel te grijpen, waardoor de bezem flink door de selectie gaat. Hoewel de toekomst van veel spelers nog ongewis is, neemt de Catalaanse topclub komende zomer afscheid van liefst veertien spelers.

Zo lijken Neto, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Matheus, Martin Braithwaite en Philippe Coutinho sowieso op weg naar de uitgang, meldt Mundo Deportivo. Daar tegenover staat de komst van Memphis Depay, die volgens de laatste geruchten spoedig zijn handtekening gaat zetten onder een contract in Camp Nou. De aanvaller komt transfervrij over van Olympique Lyon en wordt herenigd met Ronald Koeman.

Botman

Sky Sports meldt dat Manchester United zich komende zomer gaat melden in Lille om de defensie te versterken. Jong Oranje-international Sven Botman staat hoog op de verlanglijst van de Engelse grootmacht. Overigens heeft Botman concurrentie van Atalanta-verdediger Cristian Romero. De Argentijn staat bovenaan de verlanglijst. Ook Jules Koundé van Sevilla is een belangrijke kandidaat.

Botman kwam afgelopen zomer over van Ajax en stevent in zijn eerste seizoen bij Lille af op de landstitel. De verrassende koploper heeft nog twee zeges nodig om Paris Saint-Germain achter zich te houden. Botman speelt een belangrijke rol in het succesverhaal. De verdediger is vaste waarde en vormt het hart van de defensie met José Fonte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen