Klaassen valt daags voor voorselectie Oranje geblesseerd uit

13 mei 2021, 15:48

Davy Klaassen is donderdagmiddag geblesseerd uitgevallen bij Ajax. De 28-jarige middenvelder kreeg een knietje op zijn bovenbeen van VVV-verdediger Arjan Swinkels en moest zich noodgedwongen laten vervangen. De timing van de blessure mag zeer ongelukkig worden genoemd.

Niet alleen Erik ten Hag, maar ook Frank de Boer zal hopen dat de blessure meevalt. De bondscoach van het Nederlands elftal maakt vrijdag namelijk bekend wie hij opneemt in zijn voorselectie voor het EK. Een fitte Klaassen kan rekenen op een uitnodiging, maar een blessure zou roet in het eten kunnen gooien.

Klaassen maakte in november na ruim drie jaar zijn rentree in het Nederlands elftal. Sindsdien kwam hij nog vijf keer in actie voor Oranje, waarvan vier maal als basisspeler. In totaal speelde Klaassen 22 interlands, waarin hij goed was voor vijf doelpunten. Een eindronde maakte hij nog niet mee.

Naar het zich nu laat aanzien, heeft Klaassen in elk geval zijn laatste wedstrijd voor Ajax van dit seizoen gespeeld. De Amsterdammers sluiten zondag de competitie af met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen