Martins Indi en AZ lijken langer met elkaar door te gaan

13 mei 2021, 11:56

Het heeft er alle schijn van dat Bruno Martins Indi en AZ de samenwerking gaan verlengen. De 34-voudig international van het Nederlands elftal wordt gehuurd van Stoke City, maar weet dat AZ graag met hem door wil. De 29-jarige verdediger staat daar ook zelf positief tegenover.

"Ik ben nu gewoon keihard aan het vechten voor de laatste wedstrijden. Daarna ga ik gewoon terug naar Stoke City en zien we wel verder", zegt hij tegen het clubkanaal van AZ. Vervolgens geeft Martins Indi toch iets meer informatie prijs. "Vanuit beide partijen is er vertrouwen uitgesproken. Intern is ook duidelijk geworden dat we er allebei wel voor open zouden staan. Er spelen alleen ook andere kwesties mee, dus het laat dus nog even op zich wachten."

De verdediger deed dit seizoen tot dusver in 25 Eredivisie-wedstrijden mee voor AZ. Hij scoorde daarin één keer. Daarvoor maakte hij vijf jaar lang onderdeel uit van de selectie van Stoke City, dat hem in 2016 overnam van FC Porto. Die club plukte de international in 2014 juist weer weg bij Feyenoord.

Dit seizoen staan er voor Martins Indi en AZ nog twee duels op te wachten. Vandaag (donderdag) speelt de ploeg tegen FC Groningen, zondag wacht de seizoensafsluit tegen Heracles Almelo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen