Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Fenomeen' Mühren sluit af op 38, onzekerheid over toekomst

'Fenomeen' Mühren sluit af op 38, onzekerheid over toekomst

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 mei 2021 – Robert Mühren was ook in de laatste speelronde van de Eerste Divisie op dreef, door tegen NAC Breda (3-2) twee keer te scoren voor SC Cambuur. Hij sloot het seizoen zodoende af op liefst 38 doelpunten. Of hij met die club de Eredivisie ingaat, is echter nog niet duidelijk.

Mühren was blij dat hij er woensdag nog twee bij maakte in de Eerste Divisie. Het was uiteraard het beste seizoen van zijn loopbaan. "Ik moet wel 'ja' zeggen, toch? Maar vorig jaar was ook niet slecht. En met Volendam heb ik ook goede jaren gehad, bij AZ ook wel. Bij Sparta negen keer gescoord. Ik denk dat ik het goed heb gedaan in m'n carrière, daar ben ik trots op", zegt de spits tegen Omrop Fryslan.

Vraag is echter of hij ook na dit seizoen in Leeuwarden speelt. De spits wordt gehuurd van Zulte Waregem en heeft een aflopend contract, waardoor hij nu vrij is in zijn clubkeuze. "Binnenkort ga ik even bij Cambuur zitten, daarna ga ik andere telefoontjes beantwoorden. En uiteindelijk m'n gevoel laten spreken", zei de spits.

Henk de Jong hoopt dat de aanvaller in Leeuwarden blijft. "Hij weet dat we hem graag willen houden", zegt de trainer. "Maar ik weet ook dat hij geweldige aanbiedingen krijgt. Ik zet de druk er niet op bij hem, dat heeft geen zin. Robert is wel een fenomeen. Hij loopt ook veel in elke wedstrijd, dat is niet voor te stellen. En je moet hem nooit wisselen, want hij scoort altijd." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd