Groningen hoopt dat Robben doorgaat: "Zou geweldig zijn"

12 mei 2021, 11:34

Arjen Robben houdt vol dat hij de beslissing over komend seizoen voor zich uitschuift. Pas na dit voetbaljaar en dus ook de play-offs gaat de 37-jarige aanvaller nadenken over zijn toekomst, zo weet ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Hij hoopt van harte dat de 37-jarige vedette er ook komend voetbaljaar bij is.

Net als vele anderen heeft ook Fledderus afgelopen weekend genoten van het spel van Robben tegen FC Emmen. Met twee assists en goed spel was de routinier ouderwets op dreef. Hoe mooi zou het zijn als Robben er ook komend seizoen bij is? "Dat zou geweldig zijn. Als je ziet welk niveau Arjen tegen Emmen haalde… Je hebt ook het idee dat alleen al door zijn aanwezigheid anderen vijftien procent beter gaan spelen. We wachten rustig af wat Arjen wil. Aan ons zal het in elk geval niet liggen", zegt Fledderus tegen Voetbal International.

Het is nog onduidelijk of Robben donderdag meespeelt tegen AZ, dat wel hoopt op zijn aanwezigheid. Daarna wachten er voor Groningen nog de play-offs. Lukt het Robben om dan belangrijk te zijn, dan kan dat mogelijk een rol spelen in zijn besluit over komend seizoen. "Ik hoef niet eens de garantie dat ik dertig wedstrijden zou kunnen spelen, twintig zou prima zijn. Als ik maar niet een heel jaar met revalideren bezig ben. Daar doe je het niet voor", zei hij zondag na het duel in Drenthe.

Na de wedstrijd tegen AZ wacht voor Groningen zondag nog het duel met PEC Zwolle.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen