Babel helpt 'Gala' aan winst, spanning te snijden in Süper Lig

11 mei 2021, 21:52

Het is ongekend spannend bovenin de Turkse Süper Lig. Het Galatasaray van Ryan Babel zegeviert met 1-4 over Denizlispor en die zege was goud waard, omdat Besiktas en Fenerbahçe een slechte avond beleefden.

Galatasaray won afgelopen weekend van Besiktas en knokte zichzelf daarmee terug in de titelstrijd. Dinsdag werd met een 1-4 zege op Denizlispor een volgende stap gezet richting een mogelijke titel. Babel was dinsdag net als tegen Besiktas trefzeker en bewees dus wederom zijn waarde voor Galatasaray. Dat deed ook Halil Dervisoglu, die aanvankelijk voor de 0-1 had gezorgd. Babel maakte daarna de 0-2. De overwinning is de vijfde op rijd voor de ploeg uit Istanbul.

Precies op tijd is de topclub dus in vorm geraakt. Dat geldt niet voor Besiktas en Fenerbahçe. Besiktas ging zelf met 1-2 ten onder tegen Fatih Karagümrük en Fenerbahçe was tegen Sivasspor hetzelfde lot beschoren: 1-2. Besiktas leek op weg naar de titel, maar moet door de tweede nederlaag op rij nu serieus vrezen voor het kampioenschap. Fenerbahçe had de kans om weer aan te sluiten, maar heeft die ook laten liggen.

In Turkije wordt komend weekend de laatste speelronde gespeeld. Besiktas staat op doelsaldo bovenaan. Het heeft net als Galatasaray 81 punten. Fenerbahçe volgt op 79 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen