Van de Beek maakt onderdeel uit van absolute B-ploeg United

11 mei 2021, 19:01

Door het moordende schema is Ole Gunnar Solskjaer genoodzaakt om wijzigingen door te voeren in de basisploeg van Manchester United. De coach heeft er dinsdag tegen Leicester City voor gekozen om het roer flink om te gooien, met liefst tien wijzigingen in de ploeg.

Ten opzichte van de wedstrijd tegen Aston Villa van afgelopen zondag, is het team op tien plekken gewijzigd. Alleen Mason Greenwood staat weer in de basis, verder is het elftal volledig door elkaar gegooid. Daardoor is er ook een plaatsje voor Donny van de Beek, die samen met Nemanja Matic als controleur gaat spelen. Ook voor Amad en Anthony Elanga zijn er plekken op het middenveld tegen Leicester.

De ontmoeting die om 19.00 uur begint zal ook bij Manchester City met bovenmatige interesse worden bekeken. Als United in eigen huis ten onder gaat tegen de nummer vier van de competitie, dan is City zeker van de titel. Bij een remise of een zege voor Manchester United, moet de champagne in het Etihad Stadium nog even in de koelkast blijven staan.

Opstelling Manchester United: De Gea; Williams, Telles, Bailly, Tuanzebe; Matic, Van de Beek; Mata, Amad, Elanga; Greenwood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen