Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Memphis strijdt met Mbappé en Neymar om Franse prijs

Memphis strijdt met Mbappé en Neymar om Franse prijs

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 mei 2021 – Memphis Depay is door de Union Nationale des Footballeurs Professionnels (UNFP), de vakbond voor Franse profvoetballers, genomineerd voor de titel van Speler van het Jaar in de Ligue 1. De Nederlandse aanvaller ondervindt concurrentie van Kylian Mbappé, Neymar (beiden Paris Saint-Germain), Wissam Ben Yedder (AS Monaco) en Burak Yilmaz (Lille OSC).

Memphis is dit seizoen betrokken geweest bij 29 doelpunten. Negentien keer drukte hij zelf af, tien keer verzorgde hij de assist. Van zijn concurrenten kan alleen Mbappé betere cijfers overleggen. De pijlsnelle aanvaller scoorde 25 keer en gaf zeven assists. Neymar (acht goals, vier assists), Ben Yedder (negentien goals, zeven assists) en Yilmaz (vijftien goals, vijf assists).

Mede door de uitstekende prestaties van Memphis draait Lyon dit seizoen bovenin mee in de Franse competitie. Les Gones behoorden tot kortgeleden tot de titelfavorieten, maar hebben inmiddels alleen nog een theoretische kans om kampioen van Frankrijk te worden. Met nog twee wedstrijden te gaan, staat Lyon vierde met zes punten achterstand op koploper Lille.

Memphis is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van een Lyon. De Nederlandse aanvaller beschikt over een aflopend contract en lijkt geenszins van plan om er nog een jaar aan vast te plakken. Het FC Barcelona van trainer Ronald Koeman is een van de clubs die Memphis zou willen inlijven.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd