Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Overmars 'met creditcard van Ajax' op de tribune voor Sulemana

Overmars 'met creditcard van Ajax' op de tribune voor Sulemana

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 mei 2021 – Directeur voetbalzaken Marc Overmars en hoofdscout Henk Veldmate waren maandagavond namens Ajax aanwezig in het Farum Park om Kamaldeen Sulemana in levenden lijve aan het werk te zien. De negentienjarige Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland, die al langere tijd op het verlanglijstje van de club uit Amsterdam staat, liet een positieve indruk door tegen FC Kopenhagen het openingsdoelpunt voor zijn rekening te nemen.

Overmars was volgens De Telegraaf niet alleen in Denemarken om Sulemana tijdens de wedstrijd in actie te zien. De Amsterdamse delegatie bezocht ook vier trainingen en voerde bovendien gesprekken met de tweevoudig Ghanees international om hem te overtuigen de overstap naar de kampioen van de Eredivisie te maken. Overmars was met 'de creditcard van de club' naar het Scandinavische land afgereisd, daar andere clubs afgetroefd moeten worden.

Ajax hoopt dat in navolging van Mohammed Kudus ook Sulemana de overstap van Nordsjaelland naar Ajax maakt. De Amsterdammers ondervinden concurrentie van naar verluidt Manchester United, Bayer Leverkusen en Club Brugge. In de winter waagde Ajax ook al een poging om Sulemana over te nemen van de Deense club. Toen kwam de deal, ondanks een bod van 11,5 miljoen euro, niet rond.

Ajax zal voor de komst van Sulemana, die door The Daily Mail 'het grootste Ghanese talent sinds Michael Essien' wordt genoemd, diep in in de buidel moeten tasten. De aanvaller, die op beide flanken uit de voeten kan, was in het huidige seizoen goed voor tien doelpunten en zes assists in 25 wedstrijden in de Deense competitie. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd