Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Feyenoord en Ajax

9 mei 2021, 11:29

Gooit de politiestaking geen roet in het eten, dan staan Feyenoord en Ajax zondagmiddag voor de laatste keer dit seizoen tegenover elkaar. De Rotterdammers zijn verwikkeld in de strijd om de vierde plaats, terwijl de aartsrivaal uit Amsterdam na het winnen van de landstitel alleen nog maar voor de eer speelt. In welke opstellingen treden de teams in De Klassieker aan?

Feyenoord moet het zondag stellen zonder de geschorste sterkhouders Steven Berghuis en Jens Toornstra. Het Algemeen Dagblad vermoedt dat trainer Dick Advocaat ten opzichte van de verloren uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (3-2) twee wijzigingen doorvoert. De geschorste Toornstra wordt op het middenveld vervangen door Mark Diemers, terwijl Robert Bozeník naar de bank verhuist en in de aanval wordt vervangen door Ridgeciano Haps.

Ajax moet het in De Kuip stellen zonder Nicolás Tagliafico, die in de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen (4-0) een gele kaart pakte en geschorst is. De Argentijnse linksback, die van trainer Erik ten Hag vroegtijdig vakantie mag vieren, zal volgens de krant worden vervangen Noussair Mazraoui. De Marokkaans international zal als rechtsback spelen, waardoor Devyne Rensch naar de linkerkant verhuist. Voorin krijgt David Neres de voorkeur boven zijn landgenoot Antony.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Bijlow, Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia, Diemers, Fer, Kökcü, Sinisterra, Linssen, Haps

Vermoedelijke opstelling Ajax

Stekelenburg, Mazraoui, Timber, Martínez, Rensch, Álvarez, Klaassen, Gravenberch, Neres, Haller, Tadi?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen