Kopzorgen Zidane: Ramos op cruciaal moment weer geblesseerd

8 mei 2021, 13:42

Real Madrid kan in de laatste wedstrijden van het seizoen waarschijnlijk niet meer beschikken over Sergio Ramos. De huidige nummer twee van de Spaanse competitie meldt via de officiële kanalen dat de 35-jarige aanvoerder een hamstringblessure heeft opgelopen. Hoelang Ramos uit de roulatie is, maakt de club niet bekend.

In Spanje wordt er rekening mee gehouden dat Ramos zijn laatste wedstrijd van het seizoen al heeft gespeeld. De verdediger maakte midweeks in de met 2-0 verloren Champions League-wedstrijd tegen Chelsea nog zijn rentree. Vanwege een kuitblessure en coronabesmetting was Ramos daarvoor een maand niet in actie gekomen.

Ramos mist door de hamstringblessure in elk geval de kraker tegen Sevilla van aankomend weekend. De timing van de blessure is zeer ongelukkig, daar Real Madrid in een bloedstollend spannende titelrace is verwikkeld. De Madrilenen bezetten met nog vier wedstrijden te gaan de tweede plaats in de Spaanse competitie. Na Sevilla wachten nog duels met Granada, Athletic Bilbao en Villarreal.

Real Madrid kan dit weekend aan kop komen als Atlético Madrid zaterdag punten laat liggen in de topper tegen FC Barcelona. In het scenario dat de wedstrijd in Camp Nou in een gelijkspel eindigt en Real Madrid wint van Sevilla, delen de Madrileense club de eerste plaats. Op basis van het onderlinge resultaat gaat de ploeg van trainer Zinédine Zidane dan aan kop.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen