'PSV-talent speelt zich in de kijker bij Olympique Marseille'

8 mei 2021, 10:35   Bijgewerkt: 8 mei 2021, 10:40

Fodé Fofana staat volgens het Eindhovens Dagblad in de belangstelling van Olympique Marseille. PSV wil de achttienjarige aanvaller niet laten gaan en probeert hem langer vast te leggen. In Eindhoven beschikt Fofana over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2022.

Ook Voetbal International schrijft dat PSV hoopt Fofana langer aan zich te binden. De Eindhovenaren zouden inmiddels een aanbieding hebben gedaan om zijn contract open te breken en te verlengen. Het geïnteresseerde Olympique Marseille heeft zich (nog) niet gemeld bij technisch directeur John de Jong.

Fofana maakt sinds de zomer van 2015 deel uit van de jeugdopleiding van PSV. Op tienjarige leeftijd werd de aanvaller gescout door FC Barcelona. Aan het Spaanse verblijf kwam ruim vijf jaar geleden een abrupt einde omdat Barça de regels bij het vastleggen van jonge spelers had overtreden. PSV zag zijn kans schoon en verwelkomde het toptalent in zijn jeugdacademie.

Dit seizoen maakte Fofana de stap naar Jong PSV. Bij de Eindhovense beloften timmert de jonge aanvaller aardig aan de weg. In twintig wedstrijden was hij goed voor acht doelpunten. Bovendien verzorgde hij drie assists. Blijft Fofana voor PSV behouden, dan gaat de aanvaller volgend seizoen werken onder Ruud van Nistelrooij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen