Mundo Deportivo: Malen als Plan B op lijstje FC Barcelona

8 mei 2021, 08:54

FC Barcelona gaat zich de komende transferzomer mogelijk in Eindhoven melden voor Donyell Malen. Volgens de Spaanse sportkrant Mundo Deportivo staat de naam van de 22-jarige aanvaller van PSV als plan B op het lijstje van de huidige nummer drie van La Liga. Ronald Koeman is gecharmeerd van Malen, maar zou het liefst een andere Nederlandse aanvaller willen aantrekken.

Het gaat om Memphis Depay, de aanvaller van Olympique Lyon die al geruime tijd op het verlanglijstje van de Barça-trainer staat. De Oranje-international beschikt over een aflopend contract en is binnenkort dus gratis op te pikken in Frankrijk. Mateu Alemany, de nieuwe voetbaldirecteur van Barcelona, zou in gesprek zijn met het management van Memphis. Een akkoord is tot op heden niet bereikt.

Naast Memphis is ook nog altijd Erling Haaland in beeld bij de Catalaanse club. Het Noorse fenomeen van Borussia Dortmund is de droomaanwinst van voorzitter Joan Laporta. Voor de komst van Haaland moet Barça echter diep in de buidel tasten. En dat terwijl Barcelona grote financiële zorgen heeft. Mocht het niet lukken om Memphis vast te leggen en blijk ook Haaland onhaalbaar, dan komt volgens bovengenoemd Spaans medium Malen in beeld bij de Catalanen.

Het is zeker niet de eerste keer dat Malen in verband wordt gebracht met een overgang naar Barcelona. De aanvaller, dit seizoen in de Eredivisie goed voor zeventien doelpunten in dertig wedstrijden, staat ook bij andere clubs op de radar. Onder meer Borussia Dortmund en AC Milan zijn in verband gebracht met de aanvaller. In Eindhoven rekenen ze op een zomers vertrek van Malen, die tientallen miljoenen in het laatje moet brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen