Robben nog twijfelgeval bij FC Groningen voor noordelijke derby

7 mei 2021, 16:48

Het is nog onzeker of Arjen Robben dit weekend in actie kan komen voor FC Groningen. De 37-jarige aanvaller en technische staf van de Groningers hakken zaterdag na de afsluitende training de knoop door of hij inzetbaar is tegen FC Emmen.

Dat vertelt trainer Danny Buijs vrijdag in zijn vooruitblik op de wedstrijd in stadion De Oude Meerdijk. "Gabriel Gudmundsson en Sam Schreck zijn er zeker niet bij. Daarnaast hebben we met Wessel Dammers een twijfelgeval. Met Arjen Robben zullen we morgen na de laatste training kijken hoe dat ervoor staat. Alle andere jongens zijn erbij", aldus de oefenmeester.

Robben maakte op 11 april in de noordelijke derby tegen sc Heerenveen zijn rentree bij Groningen. Een week later liet hij de wedstrijd tegen zijn oude club PSV aan zich voorbijgaan om vervolgens een speelronde later tegen Sparta Rotterdam wel weer in actie te komen. Als invaller kreeg Robben afgelopen weekend een halfuur speeltijd. Een nederlaag tegen Sparta (1-2) wist hij niet te voorkomen.

Supporters van FC Groningen die hoopten Robben dit seizoen nog in levenden lijve in actie te kunnen zien, kregen vrijdag slecht nieuws. De KNVB maakte bekend dat de laatste wedstrijden van het huidige voetbaljaar in lege stadions wordt gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen