Nagelsmann wil Schreuder naar Bayern halen: "Blij hier"

7 mei 2021, 14:14

Alfred Schreuder is sinds afgelopen zomer assistent-trainer van Ronald Koeman bij FC Barcelona, maar als het aan Julian Nagelsmann ligt dan is die samenwerking van korte duur. De Duitse trainer wil hem graag meenemen naar Bayern München, waar de huidig trainer van RB Leipzig dan aan de slag gaat als hoofdcoach.

Vanaf 1 juli is Nagelsmann trainer van Bayern München. De coach werkte eerder al met Schreuder samen bij 1899 Hoffenheim, waar het duo uitermate succesvol was. Volgens Duitse media wil Nagelsmann de Nederlander dan ook graag meenemen naar Bayern, maar hij lijkt er zelf geen oren naar te hebben.

Bij de NOS heeft de 33-jarige trainer gereageerd op de geruchten over een overstap naar Bayern. "Ik ben heel blij hier", zegt de Barcelona-assistent. "Geruchten hou je altijd." De 33-jarige Nagelsmann liet zich onlangs nog vol lof uit over Schreuder. "Ik ben in contact met Alfred Schreuder. Dat is omdat hij mijn assistent was bij Hoffenheim en we een geweldige relatie hebben. We sturen elkaar regelmatig berichten, maar vooral over persoonlijke onderwerpen."

Nagelsmann volgt na dit seizoen Hansi Flick op bij Bayern. Op dit moment staat Leipzig tweede, achter Bayern. De Zuid-Duitsers kunnen dit weekend kampioen worden Borussia Mönchengladbach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen