Martínez over afgeketste Barça-deal: "Ik sprak er met Messi over"

Martínez over afgeketste Barça-deal: "Ik sprak er met Messi over"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 mei 2021 – Lautaro Martínez was naar eigen zeggen vorig jaar zomer dicht bij een overgang naar FC Barcelona. De Catalaanse club wilde de 23-jarige Argentijnse aanvaller aantrekken als vervanger van Luis Suárez, maar ontbeerde de financiële middelen om de speler ook daadwerkelijk over te nemen van Inter.

"Ik was echt heel dicht bij een transfer naar Barcelona en sprak er ook al over met Lionel Messi", vertelt Martínez in een onderhoud met ESPN Argentina. Barça was bereid om de ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro in het contract van de aanvaller te lichten, maar zag daar op het laatste moment vanaf.

"Barcelona kampte op dat moment met financiële problemen, dus besloot ik om bij Inter te blijven. Het blijkt de goede beslissing te zijn geweest, zeker nu we de Scudetto hebben gewonnen. Het is ongelooflijk om zo'n titel bij zo'n belangrijke club te winnen", maakt Martínez duidelijk dat hij met de kennis van nu het niet jammer te vinden dat de deal afketste.

De kans is klein dat Barça zich deze zomer opnieuw gaat melden voor Martínez. De Catalanen hebben nog steeds geen cent te makken en lijken zich te moeten richten op transfervrije spelers, zoals Sergio Agüero en Memphis Depay.

Reacties

gerelateerd