Snoei over promotie: "Ik ben niet van de feestcommissie"

6 mei 2021, 20:39

Mike Snoei hoopt vrijdagavond een feestje te kunnen bouwen met De Graafschap. De club uit Doetinchem kan op bezoek bij Jong Ajax promoveren naar de Eredivisie. Dan zal er in Amsterdam echter eerst moeten worden gewonnen door de Achterhoekers. De oefenmeester rekent zich met een voorsprong van vier punten dan ook zeker nog niet rijk.

"We hebben dit ook zelf afgedwongen", vertelde Snoei voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd in gesprek met Omroep Gelderland. "Met nu 75 punten en twaalf overwinningen buiten Doetinchem. We doen ook wel iets goed. Er zal eerst gewonnen moeten worden. Dit kunnen vervelende tegenstanders zijn en je weet van tevoren bij Jong Ajax niet waar ze precies mee gaan komen", weet de coach, die hoopt om een feestje te kunnen vieren.

"Ik ben niet van de feestcommissie, maar ik hoop wel dat we het een beetje aandacht kunnen geven. Als we hier straks weer Ajax en Feyenoord op bezoek zouden krijgen, dat is geweldig. Dat mag je niet geruisloos laten passeren. Hopelijk kunnen we op een inventieve manier toch iets organiseren. Ik zou dat zelf wel zeer op prijs stellen. Een feestje kunnen ze hier wel bouwen en ik vind ook dat we promotie niet zomaar voorbij kunnen laten gaan."

De Graafschap heeft twee kansen om de promotie naar zich toe te trekken. De voorsprong op nummer drie Go Ahead Eagles is immers vier punten. Mocht het op bezoek bij Jong Ajax onverhoopt nog fout gaan voor de Doetinchemmers, dan geldt Helmond Sport volgende week als reddingsboei. "Dat geeft misschien wat rust en we krijgen inderdaad twee kansen, maar we willen het allemaal heel graag morgen al afmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen