Fraaie actie: zanger Sheeran gaat 'zijn' club Ipswich Town helpen

6 mei 2021, 14:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zanger Ed Sheeran (30) heeft zich van zijn beste kant laten zien: de artiest heeft zich namelijk verbonden aan Ipswich Town als shirtsponsor. Van die club is hij al van jongs af aan supporters en in moeilijke tijden staat hij op om een financiële bijdrage te leveren. Op het tricot maakt hij reclame voor zijn toekomstige tour.

Dat heeft Ipswich Town bekend gemaakt. De club is recentelijk overgenomen en de nieuwe eenjarige deal met Sheeran is een van de gevolgen daarvan. "De club is een belangrijk onderdeel van de lokale community en dit is mijn manier om mijn support te tonen", legt Sheeran uit. "Ik heb altijd genoten van mijn bezoekjes aan Portman Road en ik kijk er naar uit om volgend seizoen terug te keren in het stadion, zodra dat weer is toegestaan."

Hoe het tricot er compleet uit komt te zien, is nog onbekend: dat wordt pas later onthuld. Zeker is dat er heel veel aandacht is voor de deal van de nummer acht van de League One-club: het derde niveau van Engeland. In het verleden speelden onder andere landgenoten Arnold Mühren, Bobby Petta, Martijn Reuser en Gianni Zuiverloon voor die club. Met Levi Andoh staat er momenteel ook één Nederlander onder contract.

Sheeran is in zijn 'eigen' deel van Engeland mateloos populair. Voor het coronatijdperk gaf de artiest nog een groots concert in de Oost-Engelse stad Ipswich, waar destijds 160.000 mensen op afkwamen. Ook bij de achterban van de UEFA Cup-winnaar van 1981 geniet Sheeran logischerwijs veel steun.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen