'PSG maakt na CL-domper nóg meer werk van komst Messi'

6 mei 2021, 09:54

Paris Saint-Germain wil na de enigszins kansloze Champions League-uitschakeling door Manchester City nóg meer werk maken van de mogelijke komst van Lionel Messi (33). De Franse topclub wil na de sportieve domper met de Argentijn bouwen aan een nieuw project met de sterspeler van FC Barcelona, die in de komende zomer transfervrij is.

Dat schrijft de Franse sportkrant Le Parisien althans. De uitschakeling in de Champions League en de problemen in de Ligue 1 die de club nog altijd heeft is reden voor de clubleiding om zich te richten op de transfermarkt in de komende zomer. Het medium stelt dat de club ten koste van alles sterspelers Kylian Mbappé en Neymar wil houden en Messi voorin het drietal moet complementeren.

Messi is transfervrij en kan daardoor gratis overstappen naar PSG, dat de komst van de Argentijn wil gebruiken om het contract van Mbappé te laten verlengen. De club zit al veel langer achter de aanvoerder van de Catalanen aan, maar na deze sportieve domper wordt er nog meer werk van gemaakt. Als back-up heeft PSG volgens het medium overigens ook een aardige speler: Mohamed Salah van Liverpool.

Ook een middenvelder en rechtsback

Naast Messi is Paris Saint-Germain overigens ook nog bezig met een nieuwe middenvelder en rechtsachter. Georginio Wijnaldum, eveneens transfervrij, zou Mauricio Pochettino graag naar de club willen halen, waarbij de duurdere, maar talentvolle Eduardo Camavinga het alternatief is. Als rechtsback is Serge Aurier in beeld om het project te gaan vormgeven in de Franse hoofdstad. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen