Ook in return moet Ziyech op de bank plaatsnemen bij Chelsea

5 mei 2021, 23:03

Thomas Tuchel kiest er ook in de return van Chelsea tegen Real Madrid voor om Hakim Ziyech op de bank te zetten. De Marokkaan, die vorige week ook niet in de basis stond, moet genoegen nemen met een reserverol in de kraker in de Champions League.

Om 21.00 uur gaan Chelsea en Real Madrid met elkaar uitvechten wie het in de Champions League-finale gaat opnemen tegen Manchester City. Tuchel kiest ervoor om Mason Mount, Timo Werner en Kai Havertz als aanvallende spelers te gebruiken. Laatstgenoemde was vorige week net als Ziyech invaller, maar bewees zich in de Premier League door twee keer te scoren tegen Fulham. Dat heeft hem nu een basisplaats tegen Real opgeleverd. Ziyech zit daardoor op de bank, net als Christian Pulisic die vorige week nog scoorde.

Bij Real Madrid is Sergio Ramos terug. De Spaanse captain stond een maand buitenspel door een kuitblessure, maar is hersteld en kan zijn team zodoende weer helpen. Hij vervangt Raphaël Varane, die vorige week wel meedeed maar die nu niet fit in Spanje is gebleven. Ook Eden Hazard mag het laten zien. De Belg kende zijn beste jaren in Londen en mag zich nu op bekende bodem gaan bewijzen. Daarnaast keert ook Ferland Mendy terug in het elftal van Zinedine Zidane, waardoor Marcelo wissel is.

Vorige week eindigde het heenduel in 1-1.

Opstellingen

Chelsea: Mendy; Christensen, T. Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Chilwell; Mount, Werner; Havertz.

Real Madrid: Courtois; Militão, Nacho, Ramos, Mendy; Casemiro, Modri?, Kroos; Vinícius, Hazard, Benzema.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen