Verkoop seizoenskaarten PSV gaat opvallend goed van start

4 mei 2021, 20:48

PSV is dinsdag begonnen met de start van de seizoenskaarten voor het nieuwe seizoen en ondanks dat de eigen supporters voor het tweede jaar oprij gedupeerd zijn vanwege de overmacht in een coronaseizoen, is de verkoop voortreffelijk gestart. Tijdens de eerste dag gingen er namelijk liefst vijfduizend tickets over de toonbank.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Fans kunnen slechts één type seizoenskaart kopen: namelijk die voor een volledig jaar. Als blijkt dat er toch wedstrijden zonder publiek gespeeld moeten worden als gevolg van corona, dan betaalt PSV het verschil per wedstrijd terug aan de supporters, die dat willen. Over het algemeen maken echter lang niet alle fans daar gebruik van.

'Coronacrisis of niet, net als vorig seizoen lijkt er onder supporters voldoende animo om gewoon weer een seizoenskaart te kopen', schrijft het ED dan ook over de trouwe achterban van de Eindhovenaren. Dit seizoen konden er slechts bij twee thuiswedstrijden van PSV fans aanwezig zijn: achtduizend supporters zagen PSV in september moeizaam winnen van FC Emmen (2-1), terwijl de helft van dat aantal de 1-0 zege bij FC Groningen bijwoonde.

Afgelopen seizoen werden er 26 duizend seizoenkaarten verkocht door de club van het Philips Stadion, waarin totaal 35 duizend zitplaatsen zijn. Fans die een seizoenkaart kopen, kunnen daarmee alleen naar de wedstrijden in de Eredivisie het komende jaar. Voor eventuele Europese wedstrijden moet je de losse tickets dan nog aanschaffen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen